Ekipler

Başhekim Yardımcısı

-Ekip Başkanı

Abdullah KURBANOĞLU

İdari Ve Mali İşler Müd.Yard.

- Görev alanına ilişkin gerekli iyileştirme çalışmalarını yapar

Serpil ÇİLEK

Sağlık Bakım Hiz.Müd. Yard.

- Görev alanına ilişkin gerekli iyileştirme çalışmalarını yapar

Fatma MUHİT KARAKAYA

Kalite Yönetim Sorumlusu

-Hastane yönetimince oluşturulan komitenin, hastanenin büyüklüğü ve hizmetlerin çeşitliliği dikkate alınarak hastanede yürütülen çalışmaların etkililiğini, sürekliliğini ve sistematikliğini takipçisidir. Gerekli durumlarda Düzeltici-Önleyici faaliyetler başlatarak takibini yapmak

Uz.Dr. Fatih YÖRÜK

Yoğun Bakım Sorumlu Hekimi

-Yoğun bakımlarla ilgili süreçleri takip etmek ihtiyaçları belirlemek

-Yoğun bakımla ilgili iyileştirmeleri sağlamak

-Yoğun bakımla ilgili eksiklikleri belirlemek ve gerekli birimlerle iletişime geçerek eksikleri tamamlamak.

Nilüfer MERT

Yoğun Bakım Birim Sorumlusu

(Toplantı Yöneticisi)

Komitenin sekretaryasını yapmak, gerektiğinde düzeltici-önleyici faaliyet başlatılması ve takibinin sağlanması

Murat DOĞAN

Kalite Birim Sorumlusu

-Gerektiğinde düzeltici-önleyici faaliyet başlatılması ve takibinin sağlanması

Adem KURT

Kalite Birim Sorumlusu

-Gerektiğinde düzeltici-önleyici faaliyet başlatılması ve takibinin sağlanması

M. Mine ÖZYAZICI

Eczacı

Yoğun Bakımda yatan hastaların ilaç ve sarf malzemelerin karşılanmasını sağlamak.

Muhammet ALTUN

Sosyal Hiz. Sor.

Hastalığa ve tedavi sürecine uyumda zorlanan hastaların uyumunu sağlamak için gerekli sosyal hizmet müdahalesinde bulunur, hastanede yatarak tedavisi tamamlandığı halde ikametine gidemeyecek derecede düşkün ve kimsesi bulunmayan veya aileleri tarafından alınmayan hastaların ikametine nakillerini koordine eder. Bu kapsamda mahalli idarelerle koordinasyonu sağlar.

Ahmet EGE

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hizmetleri Birim Sorumlusu

Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon uzmanı tarafından hasta ihtiyaçları belirlenerek tedavi planlanmalı, Nöroloji hastaları gibi yoğun bakım sonrasında Fiziksel Rehabilitasyona ihtiyacı olan hastalara FTR klinikleri ile birlikte planlama yapılmalıdır.

Nilüfer DUMAN

Enf.Kontrol Hemşiresi/Çalışan Sağlığı Hemşiresi

Gerektiğinde düzeltici-önleyici faaliyet başlatılması ve takibinin sağlanması

Toplantı Planlama ve Toplantı Kayıtlarının Alınmasından Sorumlu Kişi: Nilüfer MERT

Komite düzenli aralıklarla 3 ayda bir kez toplanır.

09 Haziran 2023