BAHAR Merkezimizin Açılışı Gerçekleştirildi
24 Ocak 2023

Hastanemiz bünyesinde hizmet veren Bağımlı Hastalar İçin Rehabilitasyon Merkezimizin açılışı Sn. Valimiz Yılmaz Şimşek, Hanımefendi Dr. Çiğdem Olgun Şimşek, İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Fethullah Selçuk Moğulkoç ve paydaş kurum müdürlerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Açılışta konuşan  Sn. Valimiz Dr. Şimşek, "Gün geçtikçe de bağımlı sayısı artıyor. Bu tehlike sadece gençlerimizin değil, geleceğimizi tehdit eden bir sorun. Devlet olarak bu sorunla en etkin şekilde mücadele etmeye çalışıyoruz. Kurum ve kuruluşlarımız, bu hastalarımızın hizmetinde. Bugünde BAHAR merkezinin açılışını gerçekleştiriyoruz. Hastalarımız bağımlılıktan kurtulduktan sonra, burada topluma daha kolay uyum sağlayacaklar. Kendileri için yeni bir hayat başlayacak. Beklediğimiz amaçlara hizmet etmesini diliyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Hastane Başhekimimiz Uzm. Dr. Hüseyin Gökgöz de merkez hakkında katılımcılara bilgi vererek, “Bağımlılık tedavisi sonrası tekrar uyuşturucu madde kullanmadan sosyal hayata uyumlarını kolaylaştırmak amacıyla oluşturulan BAHAR Merkezimizin ilimize hayırlı olmasının diliyorum. Proje aşamasından itibaren Merkezimize katkı sunanlara ve hizmet sürdürülmesinde destek olan paydaş kurumlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Başhekimimiz Uzm. Dr. Gökgöz, daha sonra Sn. Valimiz Şimşek ve katılımcılara merkezimizi ve AMATEM’i gezdirdi.

Programda Vali Yardımcımız Selim Eser, İl Sağlık Müdürümüz Fethullah Selçuk Moğulkoç, Denetimli Serbestlik Müdürü Hasan Ünal, İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya, İŞKUR Müdürü Hikmet Canpolat, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Tan,  Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç, İl Sağlık Müdürlüğü Başkanları, Sivas Numune Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Kenan Kaygusuz, hastane yöneticilerimiz ile merkez çalışanları yer aldı.

• mansetbahar.jpg
  • baharmerkeac3.jpg