Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Polikliniği Hizmette
08 Ağustos 2023

• tolga kablan.JPG

Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Büşra Özsoy hastanemizde hasta kabulüne başladı. Tıp Fakültesi eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde alan Uzm. Dr. Özsoy uzmanlık eğitimini ise Cumhuriyet Üniversitesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon bölümünde tamamlayarak hastanemizde görevine başladı.

Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Tolga Kaplan hastanemizde hasta kabulüne başladı. Tıp Fakültesi eğitimini İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde alan Uzm. Dr. Kaplan uzmanlık eğitimini ise Cumhuriyet Üniversitesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon bölümünde tamamlayarak hastanemizde görevine başladı.

Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon polikliniği için randevular, Merkezi Hasta Randevu Sistemi ile (MHRS; Alo 182, E-Nabız ve mhrs.gov.tr üzerinden) verilmektedir.